• Janja Šuler
  Janja Šuler

  Dobrote slovenskih kmetij

  Med 17. in 19. majem lahko na Ptuju uživate v kulinaričnih doživetjih, ki jih že 30. leto zapored pripravljajo slovenske kmetije.

 • Janja Šuler
  Janja Šuler

  Prihaja 5. UNWTO Forum gastronomskega turizma, Donostia-San Sebastian

  2. in 3. maja 2019 bo španski San Sebastian gostil mednarodno konferenco gastronomskega turizma, tokrat bo poudarek na povečevanju zaposlitvenih priložnostih ter podjetništva na tem področju, saj sta ta dva dejavnika ključna za inovativnost in ustvarjanje trendov na področju gastronomije in turizma.

 • Janja Šuler
  Janja Šuler

  LANARA Consulting brusila brbončice na Evropskem simpoziju hrane (European Food Summit)

  Med 16. in 19. marcem je Slovenija z organizacijo simpozija hrane European Food Summit 2019 ponovno dokazala, da si zasluži prestižni naziv Evropska gastronomska regija 2021. Štiridnevni dogodek, ki je potekal v Ljubljani in na Krvavcu, je združil največja kuharska imena in velike ume kulinarike v številnih dogodkih.

 • Janja Šuler
  Janja Šuler

  LANARA Consulting na vodilnem turističnem sejmu ITB Berlin 2019

  Med 6. in 10. marcem 2019 je v Berlinu potekal eden vodilnih turističnih sejmov, ki ponuja udeležencem odlične možnosti za mreženje, povezovanje in sklepanje poslov na enem mestu.

 • Janja Šuler
  Janja Šuler

  LANARA Consulting na Dnevih slovenskega turizma 2018 (9.-10.10.)

  V okviru letošnjih Dnevov slovenskega turizma, ki so osrednji strokovni dogodek v turizmu pri nas,  je bila vroča tema ustvarjanje višje dodane vrednosti v slovenskem turizmu. Zvrstila se je množica odličnih govorcev iz domačega in tujega parketa, ki so predstavili nove trende v turizmu ter primere dobrih praks ustvarjanja višje dodane vrednosti. Med drugim je STO predstavila tudi novo komunikacijsko platformo v podporo znamki I feel Slovenia, katere ponosni soustvarjalci smo tudi v LANARA Consulting.

 • Janja Šuler
  Janja Šuler

  ITB Berlin 2018 (7.-11.3.2018)

  Med 7. in 11. marcem 2018 bo v Berlinu znova potekal eden vodilnih turističnih sejmov, ki ponuja udeležencem odlične možnosti za mreženje, povezovanje in sklepanje poslov na enem mestu.

 • Janja Šuler
  Janja Šuler

  Online Food Travel Summit (24.-25.4.2018)

  Med 24. in 25. aprilom 2018 bo odlična priložnost za vse, ki si želite narediti korak več pri razvoju in promociji gastronomske ponudbe destinacije ali vaših kulinaričnih produktov in doživetij. V dveh dneh bo World Food Travel Association s priznanimi govorci ponudila kar 9 online predavanj s primeri dobre prakse za destinacije in turistične ponudnike.

Iščete dobrega partnerja? Želite sodelovati z nami?

Lanara Consulting d.o.o.

Černigojeva 2,
1000 Ljubljana, Slovenija

Telefon:+386 40 353 065

Email: info@lanaraconsulting.com

Sledite nam