LANARA Consulting na Dnevih slovenskega turizma 2018 (9.-10.10.)

V okviru letošnjih Dnevov slovenskega turizma, ki so osrednji strokovni dogodek v turizmu pri nas,  je bila vroča tema ustvarjanje višje dodane vrednosti v slovenskem turizmu. Zvrstila se je množica odličnih govorcev iz domačega in tujega parketa, ki so predstavili nove trende v turizmu ter primere dobrih praks ustvarjanja višje dodane vrednosti. Med drugim je STO predstavila tudi novo komunikacijsko platformo v podporo znamki I feel Slovenia, katere ponosni soustvarjalci smo tudi v LANARA Consulting.

 

Minister za gospodarski razvoj in tehnologijo Zdravko Počivalšek je kot uvodni govorec Plenarnega dela (9.10.) izpostavil ukrepe za doseganje zstavljene strategije in cilja 4 milijarde evrov iz naslova izvoza potovanj. Direktorica Slovenske turistične organizacije, mag. Maja Pak, je predstavila potovalne trende in vpliv novih tehnologij na turistično panogo ter ključne dosežke slovenskega turizma v preteklem obdobju.

 

V okviru že 21. Slovenskega turističnega foruma (10.10.) se je zvrstila obilica navdihujočih in vsebinsko bogatih predavanj domačih in tujih govorcev, ki so med drugim predstavili, kakšno je novo pojmovanje luksuza, kaj je design management in kako je uporaben v turizmu, kakšni so novi izzivi pri upravljanju destinacij, v sklopu okrogle mize pa tudi diskusija o tem, kako aktivirati višjo dodano vrednost v slovenskem turizmu.

Prva izmed tematik na meniju ta dan pa je bila predstavitev krovne komunikacijske platforme, ki v ospredje postavlja pristna slovenska doživetja z višjo dodano vrednostjo in z njimi  aktivno vključuje obiskovalce, ki na potovanjih iščejo avtentičnost in nove oblike luksuza. Soustvarjalci nove rešitve »I feel Slovenia. MY MAY« smo tudi v LANARA Consulting, skupaj s konzorcijskimi partnerji: kreativno agencijo YOOTREE, podjetjem Moste iz New Yorka ter digitalno agencijo Madwise. Ponosni smo, da smo del zgodbe, s katero Slovenija postaja dežela doživetij po meri posameznika. Destinacija, ki jo vsak obiskovalec zapusti bogatejši za osebno izkušnjo.

 

 

Iščete dobrega partnerja? Želite sodelovati z nami?

Lanara Consulting d.o.o.

Černigojeva 2,
1000 Ljubljana, Slovenija

Telefon:+386 40 353 065

Email: info@lanaraconsulting.com

Sledite nam