Sejem Natour Alpe Adria (31.1.-3.2.2018)

Med 31.1. in 3.2.2018 v Ljubljani poteka sejem Natour Alpe-Adria, ki je osrednja turistična sejemska prireditev v Sloveniji za zeleni in aktivni turizem. Poleg več kot 200 turističnih razstavljavcev iz več kot desetih držav poteka na sejmu bogat spremljevalni program, med drugim tudi okrogla miza Okusi Slovenije o potencialih kulinaričnega turizma pri nas

Na letošnjem sejmu svojo ponudbo za aktivni oddih predstavlja prek 200 turističnih ponudnikov iz Slovenije, Bosne in Hercegovine, Hrvaške, Srbije, Albanije, Italije, Avstrije, Madžarske, Češke republike, Jordanije in Nepala.

Dogajanje na razstavnih prostorih spremlja bogato dogajanje, od strokovnih posvetov do potopisnih predavanj. Na prvi dan sejma je potekala tudi okrogla miza Okusi Slovenije, na kateri so sogovorniki odgovarjali na vprašanja, kako velik je potencial kulinaričnega turizma Slovenije, kaj delamo na področju razvoja in promocije, kakšni so načrti in kaj lahko izboljšamo ter kdaj bo letošnji izbor The Slovenia Restaurant Awards.

 

Vir: www.natour-alpeadria.si

 

Iščete dobrega partnerja? Želite sodelovati z nami?

Lanara Consulting d.o.o.

Černigojeva 2,
1000 Ljubljana, Slovenija

Telefon:+386 40 353 065

Email: info@lanaraconsulting.com

Sledite nam