• Janja Šuler
  Janja Šuler

  Okrogla miza in delavnice za razvoj turizma na Ptuju

  V sklopu priprave Strategije razvoja in trženja turistične destinacije Ptuj 2017-2021 so konec novembra potekali omizje in delavnice s ključnimi deležniki. Predstavniki iz turistične panoge in lokalnih inštitucij so tvorno sodelovali z iskanjem konkretnih predlogov ukrepov pri obravnavi ključnih izzivov za razvoj turizma na Ptuju. 

 • Janja Šuler
  Janja Šuler

  Zakaj LANARA in kaj pomeni njen simbol?

  Beseda »NARA«, ki tvori temelj imena, izvira iz grščine in pomeni »SREČNA«. Tudi turizem, ki je srce našega posla, osrečuje s svojo edinstvenostjo, pestrostjo, doživetji in nepozabnimi izkušnjami. Enako kot mi osrečujemo svoje partnerje iz turizma, ko s pametnimi marketinškimi in branding rešitvami dosegamo rezultate ter poskrbimo za pametno dolgoročno rast in trajnostni razvoj .

 • Janja Šuler
  Janja Šuler

  Lanara Consulting na konferenci Global Green Destinations Day

  Danes se je v Ljubljani, Zeleni prestolnici Evrope 2016, pričela mednarodna konferenca Global Green Destinations Day (27.–28.9.2016). Gre za osrednji zeleni destinacijski dogodek na globalni ravni ter osrednji dogodek na temo trajnostnega turizma, ki se ga je udeležila tudi ekipa Lanara Consulting.

Iščete dobrega partnerja? Želite sodelovati z nami?

Lanara Consulting d.o.o.

Černigojeva 2,
1000 Ljubljana, Slovenija

Telefon:+386 40 353 065

Email: info@lanaraconsulting.com

Sledite nam