Lanara Consulting na konferenci Global Green Destinations Day

Mednarodna konferenca, ki poteka ob svetovnem dnevu turizma (27.9.), bo v dveh dneh združila vodilne strokovnjake v trajnostnem razvoju in zelenem turizmu, mnenjske voditelje, predstavnike destinacij, združenj, hotelirjev in turističnih ponudnikov, ki si prizadevajo za trajnostni razvoj v turizmu. 


Dogodka se je udeležila tudi ekipa Lanara Consulting, ki z inovativnim marketingom pomaga turističnim ponudnikom in destinacijam pametno rasti za trajnostni razvoj in dolgoročni uspeh.
Osrednje teme dogodka so in bodo na posebnih diskusijskih in učnih panelih obravnavale ključne vidike trajnostnega razvoja v turizmu, pameten razvoj mest in lokalnih skupnosti, zelene prevoze za danes in jutri, družbene spremembe, trajnostno upravljanje in izobraževanje o zelenem turizmu.

Med ključnimi idejami prvega dne konference je bilo slišati strinjanje, da je trajnostni turizem edina prava smer razvoja. Takšen turizem, ki je odgovoren do naravnega okolja, lokalnega prebivalstva, turistov in vseh ostalih vključenih, bi moral postati "normala". Trajnostni turizem temelji na avtentičnih lokalnih posebnostih, izhaja iz lokalnega okolja in vanj vrača ter tako prinaša pozitivne učinke za vse.  

Zvečer bo na ljubljanskem gradu potekala svečana razglasitev 100 najbolj zelenih destinacij na svetu, ključno poslanstvo dogodka pa je udeležencem omogočiti vzpostavljanje novih povezav in dostop do strateških partnerstev ter mednarodnih mrež.  Več o dogodku: http://greendestinationsday.com/program/

 

 

Vir: http://www.slovenia.info/si/Global-Green-Destinations-Day-2016.htm?ggdd2016=0&lng=1; LANARA Consulting 

Iščete dobrega partnerja? Želite sodelovati z nami?

Lanara Consulting d.o.o.

Černigojeva 2,
1000 Ljubljana, Slovenija

Telefon:+386 40 353 065

Email: info@lanaraconsulting.com

Sledite nam