Zakaj LANARA in kaj pomeni njen simbol?

Beseda »NARA«, ki tvori temelj imena, izvira iz grščine in pomeni »SREČNA«. Tudi turizem, ki je srce našega posla, osrečuje s svojo edinstvenostjo, pestrostjo, doživetji in nepozabnimi izkušnjami. Enako kot mi osrečujemo svoje partnerje iz turizma, ko s pametnimi marketinškimi in branding rešitvami dosegamo rezultate ter poskrbimo za pametno dolgoročno rast in trajnostni razvoj.

Ime NARA najdemo tudi na različnih koncih sveta, vse od Japonske, Indije, Malija, Pakistana, Eritreje pa do Rusije.  Enkrat kot ime mesta, drugič kot ime reke, tretjič kot ime parka ali ime etnične skupine. Ime je torej mednarodno in povezano z različnimi državami sveta – prav tako kot turizem, ki nas povezuje v živahno globalno vas.

Člen »la« doda nekaj svoje mehkobe in prefinjenosti; tako kot so tudi potovanja tako ali drugače stvar užitkov in novih izkušenj. Skratka, »ta srečna« Lanara prinaša srečo in zadovoljstvo vsem svojim deležnikom. Naše temeljno poslanstvo je, da pomagamo turističnim ponudnikom in destinacijam pametno rasti za dolgoročni uspeh in trajnostni razvoj v turizmu.

Kaj delamo, se sprašujete? Dajemo pospešek vaši rasti v turizmu. Navdušujemo in privabljamo k novim doživetjem. Učinkovito vas povezujemo s kupci na spletu. Povečujemo zadovoljstvo vaših strank. Krepimo vašo konkurenčnost.

LANARA Consulting nosi podobo zastave, ki vihra v vetru. Zastava je od nekdaj bila močan simbol, ki se je videl na daleč in je od daleč opozarjal na prisotnost in moč tistega, ki ga je predstavljala. Bila je razlikovalni moment, vedno je bila nameščena nekje visoko, da se jo je dobro videlo. Zastava je tudi simbol časti; uporablja se jo ob zmagah in slovesnostih, torej pooseblja te atribute. LANARA Consulting z vso častjo pomaga nositi svojim strankam močne simbole in njihov glas ponesti v daljave; pomaga jim postati vidni visoko nad okolico.
Oblika simbola zastave asociira tudi na perut. LANARA Consulting namreč s svojimi storitvami nudi pol para kril; eno mora vselej prispevati naročnik sam, v LANARI Consulting pa smo vam pri vaši rasti v odločilno pomoč. 
Oglasite se nam in nam zaupajte svoj tržni izziv. Z veseljem vam prisluhnemo.

Iščete dobrega partnerja? Želite sodelovati z nami?

Lanara Consulting d.o.o.

Černigojeva 2,
1000 Ljubljana, Slovenija

Telefon:+386 40 353 065

Email: info@lanaraconsulting.com

Sledite nam