• Janja Šuler
  Janja Šuler

  Začetek globalne digitalne kampanje »I FEEL SLOVENIA. #MY WAY.«

  Od marca dalje Slovenija nagovarja turiste z osveženo krovno kreativno rešitvijo »I FEEL SLOVENIA. #MY WAY.«, s katero Slovenska turistična organizacija (STO) nadgrajuje enega najpomembnejših tržno-komunikacijskih projektov.

 • Janja Šuler
  Janja Šuler

  Zaživela je nova komunikacijska platforma "I FEEL SLOVENIA. #MY WAY."

  "SLOVENIJO ČUTIM. NA SVOJ NAČIN." je nova komunikacijska platforma slovenskega turizma, na katero smo v LANARI zelo ponosni, saj je celotna ideja in rešitev nastala pod taktirko konzorcija agencij YOOTREE, LANARA, MADWISE in MOSTE Inc. Ideja, ki temelji na personalizaciji doživetij in izbire in je bila prvič predstavljena na Dnevih slovenskega turizma, je v marcu 2019 zaživela tudi v realnosti. Nova platforma v ospredje postavlja pristna slovenska doživetja z višjo dodano vrednostjo. Z njimi navdihuje in aktivno vključuje obiskovalca, ki na potovanjih išče edinstvene zgodbe, avtentičnost in nove oblike luksuza.

 • Janja Šuler
  Janja Šuler

  Ekipa LANARA Consulting sooblikovala novo destinacijsko tržno znamko VELENJE

  V februarju smo v Vili Bianci v Velenju skupaj s partnersko agencijo YOOTREE ponosno javno predstavili novo destinacijsko znamko Velenje, ki uresničuje sodobno strategijo turizma mesta Velenje, zato »navdušuje, motivira in privablja«.

 • Janja Šuler
  Janja Šuler

  V LANARA Consulting ponosno soustvarjamo novo komunikacijsko platformo za slovenski turizem

  Na največjem osrednjem strokovnem dogodku v turizmu pri nas, Dnevih slovenskega turizma, je Slovenska turistična organizacija predstavila osveženo kreativno komunikacijsko platformo v podporo promocije Slovenije na tujih trgih. Soustvarjalci nove rešitve »I feel Slovenia. MY WAY«, ki v ospredje postavlja pristna slovenska doživetja z višjo dodano vrednostjo, smo tudi v našem LANARA Consulting, skupaj s konzorcijskimi partnerji: kreativno agencijo YOOTREE, podjetjem Moste iz New Yorka ter digitalno agencijo Madwise. Ponosni smo, da smo lahko del zgodbe, s katero Slovenija postaja dežela doživetij po meri posameznika. Destinacija, ki jo vsak obiskovalec zapusti bogatejši za osebno izkušnjo.

 • Janja Šuler
  Janja Šuler

  FICO Eataly, italijanski Disney World za foodieje

  V italijanski Bologni je nedavno zaživel nov agro-kulinarični tematski park, največji tovrstni na svetu. Gre za novo italijansko kulinarično doživetje, ki obiskovalcem na enem mestu daje vpogled v celotno verigo od pridelave in predelave italijanske hrane do gurmanskega uživanja italijanskih dobrot. S šestimi izobraževalnimi potmi uspešno združuje zabavo z učenjem in predstavlja zanimivo izobraževalno doživetje za vse foodieje.

 • Janja Šuler
  Janja Šuler

  LANARA Consulting na konferenci o potencialih gastronomskega turizma v Sloveniji

  Gastronomija je eden najmočnejših ambasadorjev vsake države. Slovenija mora svojo mednarodno prepoznavnost kot kulinarična destinacija še krepiti, pri razvoju in trženju njenih kulinaričnih produktov pa so avtentičnost in močne zgodbe, ki navdušijo, ključne. Smer je znana, izzivov na poti pa je še veliko.

 • Janja Šuler
  Janja Šuler

  Slovenija v smeri razvoja kulinaričnih doživetij tudi z Gourmet Cup 2018

  Konec januarja bo na Krvavcu potekal že tradicionalni Gourmet Cup 2018, kulinarično obarvan 4-dnevni dogodek, ki  ga organizator Gostinstvo Jezeršek letos nadgrajuje s strokovnim delom in sodelovanjem s Turizmom Ljubljana. Kulinarično razvajanje na Krvavcu s kulinaričnimi doživetji in top chefi bo letos dopolnila strokovna konferenca z domačimi in mednarodnimi strokovnjaki na Ljubljanskem gradu. 

Iščete dobrega partnerja? Želite sodelovati z nami?

Lanara Consulting d.o.o.

Černigojeva 2,
1000 Ljubljana, Slovenija

Telefon:+386 40 353 065

Email: info@lanaraconsulting.com

Sledite nam