• Janja Šuler
  Janja Šuler

  V LANARA Consulting ponosno soustvarjamo novo komunikacijsko platformo za slovenski turizem

  Na največjem osrednjem strokovnem dogodku v turizmu pri nas, Dnevih slovenskega turizma, je Slovenska turistična organizacija predstavila osveženo kreativno komunikacijsko platformo v podporo promocije Slovenije na tujih trgih. Soustvarjalci nove rešitve »I feel Slovenia. MY MAY«, ki v ospredje postavlja pristna slovenska doživetja z višjo dodano vrednostjo, smo tudi v našem LANARA Consulting, skupaj s konzorcijskimi partnerji: kreativno agencijo YOOTREE, podjetjem Moste iz New Yorka ter digitalno agencijo Madwise. Ponosni smo, da smo lahko del zgodbe, s katero Slovenija postaja dežela doživetij po meri posameznika. Destinacija, ki jo vsak obiskovalec zapusti bogatejši za osebno izkušnjo.

 • Janja Šuler
  Janja Šuler

  FICO Eataly, italijanski Disney World za foodieje

  V italijanski Bologni je nedavno zaživel nov agro-kulinarični tematski park, največji tovrstni na svetu. Gre za novo italijansko kulinarično doživetje, ki obiskovalcem na enem mestu daje vpogled v celotno verigo od pridelave in predelave italijanske hrane do gurmanskega uživanja italijanskih dobrot. S šestimi izobraževalnimi potmi uspešno združuje zabavo z učenjem in predstavlja zanimivo izobraževalno doživetje za vse foodieje.

 • Janja Šuler
  Janja Šuler

  LANARA Consulting na konferenci o potencialih gastronomskega turizma v Sloveniji

  Gastronomija je eden najmočnejših ambasadorjev vsake države. Slovenija mora svojo mednarodno prepoznavnost kot kulinarična destinacija še krepiti, pri razvoju in trženju njenih kulinaričnih produktov pa so avtentičnost in močne zgodbe, ki navdušijo, ključne. Smer je znana, izzivov na poti pa je še veliko.

 • Janja Šuler
  Janja Šuler

  Slovenija v smeri razvoja kulinaričnih doživetij tudi z Gourmet Cup 2018

  Konec januarja bo na Krvavcu potekal že tradicionalni Gourmet Cup 2018, kulinarično obarvan 4-dnevni dogodek, ki  ga organizator Gostinstvo Jezeršek letos nadgrajuje s strokovnim delom in sodelovanjem s Turizmom Ljubljana. Kulinarično razvajanje na Krvavcu s kulinaričnimi doživetji in top chefi bo letos dopolnila strokovna konferenca z domačimi in mednarodnimi strokovnjaki na Ljubljanskem gradu. 

 • Janja Šuler
  Janja Šuler

  Zdravstveni turizem - naj bo hitreje, ceneje in bolj udobno

  Po raven trebuh in polnejše prsi v eksotične kraje, nato okrevanje ob šumenju morja in s pogledom na plažo. Globalni trend zdravstvenega turizma, ki je v porastu, se obrača v smeri iskanja nižjih stroškov storitev in krajših čakalnih dob.
  O zdravstvenem turizmu govorimo, kadar se nekdo odloči, da bo poiskal zdravstvene storitve izven meja svoje matične države. V prejšnjem stoletju se je tovrstna praksa uveljavila predvsem pri iskanju kvalitetnejših zdravstvenih storitev oz. storitev, ki jih v matični državi niso izvajali. V preteklih letih pa se trend obrača. Ljudje iščejo zdravstvene storitve v tujini predvsem zaradi nižjih stroškov storitve, krajših čakalnih dob ter tudi tistih storitev, ki zaradi jurisdikcije matične države niso izvajane.

 • Janja Šuler
  Janja Šuler

  Vinski turizem – hitro rastoči segment panoge

  V drugem tednu septembra se je v pokrajini Kahketi v Gruziji odvila prva mednarodna globalna konferenca o vinskem turizmu pod okriljem Svetovne turistične organizacije (UNWTO). Na dogodku je sodelovalo več kot 200 udeležencev – predstavnikov vlad ter strokovnjakov iz področja turizma iz skoraj 50 držav.

 • Janja Šuler
  Janja Šuler

  Brezplačno si prenesite uporabne nasvete za trženje v turizmu

  Brezplačni nasveti za učinkovito trženje v turizmu

  Za vas smo pripravili brezplačne nasvete in učinkovite trženjske trike za potrebe turizma, s katerimi boste korak dlje od konkurence in korak bliže svojim ciljnim turistom.

Iščete dobrega partnerja? Želite sodelovati z nami?

Lanara Consulting d.o.o.

Černigojeva 2,
1000 Ljubljana, Slovenija

Telefon:+386 40 353 065

Email: info@lanaraconsulting.com

Sledite nam