Smart Tourism Marketing&Branding

V LANARA Consulting ponosno soustvarjamo novo komunikacijsko platformo za slovenski turizem

Na največjem osrednjem strokovnem dogodku v turizmu pri nas, Dnevih slovenskega turizma, je Slovenska turistična organizacija predstavila osveženo kreativno komunikacijsko platformo v podporo promocije Slovenije na tujih trgih. Soustvarjalci nove rešitve »I feel Slovenia. MY MAY«, ki v ospredje postavlja pristna slovenska doživetja z višjo dodano vrednostjo, smo tudi v našem LANARA Consulting, skupaj s konzorcijskimi partnerji: kreativno agencijo YOOTREE, podjetjem Moste iz New Yorka ter digitalno agencijo Madwise. Ponosni smo, da smo lahko del zgodbe, s katero Slovenija postaja dežela doživetij po meri posameznika. Destinacija, ki jo vsak obiskovalec zapusti bogatejši za osebno izkušnjo.

 

STO je v okviru naročila iskala močno, svežo in sodobno krovno komunikacijsko idejno rešitev, ki bo učinkovito komunicirala zgodbo »Slovenijo čutim kot zeleno butično destinacijo«, skozi razlikovalne, poenotene in za Slovenijo avtentične rešitve.  Gre za komunikacijsko platformo, ki ponuja rešitev za komunikacijo na krovni ravni slovenskega turizma, v organizaciji Slovenske turistične organizacije, za naslednjih 3 do 5 let.
V našem slovensko-ameriškem konzorcijskem partnerstvu pod taktirko komunikacijske agencije Yootree ter v partnerstvu podjetij LANARA Consulting, Madwise in Moste Inc., smo delo pričeli že v avgustu in ga bomo zaključili konec novembra letos. Z ekipo naročnika tesno sodelujemo in aktivno delamo na obsežnem naboru dejavnosti.
Z novo rešitvijo postavljamo v ospredje pristna slovenska doživetja z višjo dodano vrednostjo. Z njimi Slovenija navdihuje in aktivno vključuje obiskovalca, ki na potovanjih išče edinstvene zgodbe, avtentičnost in nove oblike luksuza.

V imenu konzorcija je kreativni direktor in partner komunikacijske agencije Yootree Tomaž Apohal takole pojasnil rešitev: »V zadnjih letih so obiskovalci Slovenijo začutili kot zeleno, aktivno in zdravo destinacijo, ki ponuja obilico naravnih danosti in raznolikih doživetij. A časi se spreminjajo, z njimi pa tudi vrednote, pričakovanja in želje gostov ter njihovo pojmovanje luksuza. Ti bolj kot za produkte živijo za doživetja. Bolj kot največje, najbolj trendovsko in najbolj razkošno cenijo avtentično. Namesto standardizirane ponudbe imajo raje navdihujoče zgodbe in edinstvene trenutke, ki ustvarjajo spomine za življenje. Kako torej današnjemu popotniku pokazati, da Slovenija ni le zelena, aktivna in zdrava destinacija, temveč da v sebi skriva nešteto enkratnih zgodb in pristnih doživetij, ki jih ne morejo izkusiti nikjer drugje? Milijoni ljudi so že začutili Slovenijo in vsak od njih jo začuti po svoje. Z novo komunikacijsko platformo pod znamko I feel Slovenia Slovenija postaja dežela doživetij po meri posameznika. Destinacija, ki jo vsak obiskovalec zapusti bogatejši za osebno izkušnjo.«

Slovenska turistična organizacija bo rešitev postopno implementirala v orodja komunikacije na krovni ravni, v organizaciji STO. Med prvimi bo rešitev uporabljena v globalni digitalni kampanji v letu 2019.
   
   
Iščete dobrega partnerja? Želite sodelovati z nami?

Lanara Consulting d.o.o.

Černigojeva 2,
1000 Ljubljana, Slovenija

Telefon:+386 40 353 065

Email: info@lanaraconsulting.com

Sledite nam