Smart Tourism Marketing&Branding

Začetek globalne digitalne kampanje »I FEEL SLOVENIA. #MY WAY.«

Od marca dalje Slovenija nagovarja turiste z osveženo krovno kreativno rešitvijo »I FEEL SLOVENIA. #MY WAY.«, s katero Slovenska turistična organizacija (STO) nadgrajuje enega najpomembnejših tržno-komunikacijskih projektov.

Komunikacijska platforma MY WAY, ki podpira znamko I Feel Slovenia in v ospredje postavlja pristna slovenska doživetja z višjo dodano vrednostjo, je nastala pod taktirko LANARA Consulting, v sodelovanju s konzorcijskimi partnerji: kreativno agencijo YOOTREE, podjetjem Moste iz New Yorka ter digitalno agencijo Madwise.

Globalna digitalna kampanja 2019 bo potekala v 16 državah (Nemčija, Italija, Avstrija, VB, Irska, Francija, Rusija, Beneluks, Švica, skandinavski trg, ZDA, Kanada), v šestih oglaševalskih valih (od marca do novembra 2019).

Cilj digitalne kampanje je povečanje prepoznavnosti in ugleda Slovenije kot butične destinacije za 5-zvezdična doživetja, izpostavljeni pa bodo privlačni turistični produkti, ki temeljijo na trajnostnem turizmu ter tematike kulturnega turizma. S kampanjo STO nagovarja izbrane ciljne skupine na najpomembnejših emitivnih trgih slovenskega turizma s ciljem povečanja turističnega obiska Slovenije, še posebej pred in po visoki sezoni. Kampanja tako sledi tudi cilju uravnoteženosti turističnih tokov 365 dni v letu.

Glavne ciljne skupine digitalne kampanje so družine z otroki, aktivni posamezniki, pari in seniorji ter trajnostno aktivni posamezniki s skrbjo za sonaravne aktivnosti.

 

Več o digitalni kampanji ...

 

 

Iščete dobrega partnerja? Želite sodelovati z nami?

Lanara Consulting d.o.o.

Černigojeva 2,
1000 Ljubljana, Slovenija

Telefon:+386 40 353 065

Email: info@lanaraconsulting.com

Sledite nam