• Janja Šuler
  Janja Šuler

  POMEN IDENTITETE V ZNAMKI

  Identiteta je tisto, kar te dela drugačno, posebno in samo tvoje. Je tisto, zaradi česar privlačiš specifične ljudi in je tisto, kar vpliva na tvojo kariero, znanje, način življenja in navade. Čeprav se identiteta najlepše prikazuje pri ljudeh, ki jo iskreno živijo, pa se ta pojavlja tudi pri abstraktnejših konceptih - specifično pri tržnih znamkah.  • Janja Šuler
  Janja Šuler

  DIVJA HRANA - NOV SIMBOL VRHUNSKEGA KULINARIČNEGA TURIZMA

  Divja hrana - simbol lokalne avtentičnosti, pristne divjine, simbol preprostega življenja in povezanosti z naravo. Ampak, ali je lahko tudi simbol vrhunskega kulinaričnega doživetja? Vsekakor!

 • Janja Šuler
  Janja Šuler

  KAKO USTVARITI DOBER LOGO ZA VAŠO ZNAMKO?

  Na katero barvo pomislite, če vam omenimo Booking.com? Bi prepoznali Apple napravo, četudi bi videli samo njihov logo? Da razumemo namen logotipa znamke, moramo prvo razumeti, kaj je njihov glavni pomen. Dizajn novega logotipa mora biti usmerjen v njegovo takojšnjo prepoznavnost, ki bo odsevala zaupanje, občudovanje, lojalnost in neke vrste edinstvenost v odnosu do tekmovalnih znamk. Hkrati pa mora logo pripovedovati zgodbo znamke ter vaših vrednot. Nujno je, da slednje resonirajo z vašo idealno ciljno skupino in vrednotami uporabnikov znamke. 

 • Janja Šuler
  Janja Šuler

  TURISTIČNA DOŽIVETJA NA SPLETU  

  Čas korona pandemije je popolnoma ustavil turizem in potovanja. Destinacije in turistični  ponudniki širom po svetu so kaj hitro odgovorili s ponudbo virtualnih ogledov in doživetij na spletu. Spodaj smo za vas zbrali nekaj idejki vam lahko pomagajo pri iskanju rešitev za prodajo vaših doživetij tudi v času popolnega lockdown-aAli bodo turistična doživetja na spletu (engonline experiencesostala pomembna tudi po krizi? V LANARA Consulting smo prepričani, da vsekakor.  

 • Janja Šuler
  Janja Šuler

  Kako se restavracije po svetu odzivajo na krizno situacijo? 

   

  Situacija COVID-19 je močno pretresla ekonomijo, prav restavracije pa so tiste, ki jih je še posebej močno zadela in omejila. Skoraj čez noč so morali zapreti svoja vrata, sledilo je množično preklicevanje rezervacij ter soočanje s situacijo in sprejemanje težkih odločitev. Po svetu je ogroženih več milijonov delovnih mest, prav tako je pod vprašajem prihodnost številnih restavracij. Kljub črnemu scenariju, pa je kriza spodbudila kreativnost in uresničevanje mnogih novih idej.

 • Janja Šuler
  Janja Šuler

  9 potrošniških trendov po pandemiji

  Ali je COVID-19 prelomna točka, ki bo postavila temelje "novega normalnega" med potrošniki? Strokovnjaki in praktiki iz vseh koncev sveta menijo, da vsekakor. Razumevanje, kakšen bo potrošnik po zaključku pandemije, kaj bodo njegove želje, pričakovanja in motivi, je ključnega pomena za uspešno prilagoditev tudi turistične ponudbe. Za vas smo zbrali nekaj razmišljanj mednarodnih strokovnjakov.

 • Janja Šuler
  Janja Šuler

  KAKŠEN TURIZEM NAS ČAKA PO COVID-19?

  Pandemija COVID-19 je čez noč spremenila pravila igre na vseh področjih, še posebej pa je zatresla tla turizma. Še včeraj cvetoča in rastoča panoga je danes praktično ustavljena. Do zdaj nam je že postalo jasno, da nič ne bo, kot je bilo. Za vas smo tako pripravili zbiren pregled naših in razmišljanj strokovnjakov, medijev in raziskovalcev o prihodnjem razvoju panoge. Kako se lahko kot destinacija ali turistični ponudnik pripravite na novi turizem?

Iščete dobrega partnerja? Želite sodelovati z nami?

Lanara Consulting d.o.o.

Černigojeva 2,
1000 Ljubljana, Slovenija

Telefon:+386 40 353 065

Email: info@lanaraconsulting.com

Sledite nam