• Janja Šuler
  Janja Šuler

  Kjer umetnost postavljanja krožnikov in medsebojno sodelovanje ustvarita edinstvene okusne destinacije

  Kulinarična delavnica z Urošem Štefelinom in Marcelo Klofutar iz Vile Podvin 

  Skupaj s chefom Urošem Štefelinom in Marcelo Klofutar iz Vile Podvin ter ptujskimi gostinci smo ta ponedeljek 2. decembra preizkušali različne preobleke Okusov Ptuja, ki so spodbudile nove kulinarične ideje in rešitve za nadaljnji razvoj samega projekta. Na dogodku sta Marcela in Uroš predstavila tudi projekt Okusi Radolce, ki služi kot odličen primer sodelovanja in povezovanja med gostinci v Radovljici.  

 • Janja Šuler
  Janja Šuler

  DST 2019: Michelin zvezdice in izzivi (fu)turizma

  Od 11. do 13. Novembra smo v Ljubljani v Grand Hotelu Union obiskali najpomembnejši turistični strokovni dogodek v Sloveniji: Dnevi slovenskega turizma. Glavna tema dogodka je bil redesign turizma oziroma (fu)turizem prihodnosti, med glavnimi dogodki, ki se jih je udeležila tudi Lanara Consulting, pa so izstopali razglasitev novice o prihodu vrhunskega gastronomskega vodnika Michelin, podelitev najvišjih priznanj v turizmu ter 22. Slovenski turistični forum.

 • Janja Šuler
  Janja Šuler

  Slovenija kar z 31 destinacijami med top 100 trajnostnimi destinacijami sveta

  Konferenca Global Green Destinations Days je letos potekala med 8. in 12. oktobrom v Zagrebu in na malem Lošinju. Tudi letos so razglasili Top 100 trajnostnih destinacij sveta. Na seznamu lahko najdemo kar 31 slovenskih destinacij, vse ki so prejele zlat ali srebrn znak Slovenia Green Destination.

 • Janja Šuler
  Janja Šuler

  Svetovna turistična borza WTM v Londonu

  LANARA Consulting priporoča ogled oz. spremljanje svetovne borze turistične industrije WTM London od 4. do 6. novembra, ki se letos odvija že 40. leto.

 • Janja Šuler
  Janja Šuler

  LANARA Consulting bo prisotna na prihajajočih Dnevih slovenskega turizma

  Od 11. do 13. novembra bo v Ljubljani potekal največji sklop dogodkov na področju turizma v državi. Tokrat bo osrednja tema redesign turizma oz. (fu)turizem prihodnosti. Govorci bodo naše razmišljanje usmerili v prihodnost: kakšen je (fu)turist prihodnosti, kaj si želi ter kakšni bodo koraki sprememb kakovostnega turizma prihodnosti. Če potrebujete dodaten zagon za delo, ga boste na dogodku zagotovo našli, ekipa LANARA Consulting se že veseli novih inspiracij in navdiha.

 • Janja Šuler
  Janja Šuler

  Dobrote slovenskih kmetij

  Med 17. in 19. majem lahko na Ptuju uživate v kulinaričnih doživetjih, ki jih že 30. leto zapored pripravljajo slovenske kmetije.

 • Janja Šuler
  Janja Šuler

  Prihaja 5. UNWTO Forum gastronomskega turizma, Donostia-San Sebastian

  2. in 3. maja 2019 bo španski San Sebastian gostil mednarodno konferenco gastronomskega turizma, tokrat bo poudarek na povečevanju zaposlitvenih priložnostih ter podjetništva na tem področju, saj sta ta dva dejavnika ključna za inovativnost in ustvarjanje trendov na področju gastronomije in turizma.

Iščete dobrega partnerja? Želite sodelovati z nami?

Lanara Consulting d.o.o.

Černigojeva 2,
1000 Ljubljana, Slovenija

Telefon:+386 40 353 065

Email: info@lanaraconsulting.com

Sledite nam