Svetovna turistična borza WTM v Londonu

LANARA Consulting priporoča ogled oz. spremljanje svetovne borze turistične industrije WTM London od 4. do 6. novembra, ki se letos odvija že 40. leto.

Kot so zapisali na svoji uradni strani, se WTM London ponaša s tem, da je žarišče potovalnih idej. Glavni cilj je tokrat vodilnim akterjem turistične industrije omogočiti vpogled v prihodnost; kakšna bo ta industrijska panoga v prihodnjih letih, katere inovacije so se pojavile in se razvijajo ter stremijo k povezovanju in ustvarjanju novih poslovnih priložnosti.

Po informacijah STO se bo na borzi predstavila tudi Slovenija, ki je s spodbujanjem trajnostnega turizma, s produkti, ki omogočajo aktiven prosti čas ter s pestro ponudbo kulinaričnih in kulturnih doživetij, resnično privlačna turistična destinacija. Slovenska stojnica bo omogočala predstavitev kar 32 ponudnikov, poudarek pa bo na daljinski pohodniški poti Juliana Trail, ki je ena izmed slovenskih novih turističnih pridobitev.

Naj omenimo še nekaj zanimivih statistik: prva izvedba borze je bila leta 1980, na lanski izvedbi so zabeležili več kot 51.400 udeležencev in okrog 5.000 razstavljavcev, ki so prihajali kar iz 182 držav.

Poleg mreženja ter krepitve poslovnih sodelovanj in vezi v svetu turizma, je vsako leto poskrbljeno tudi za bogat in pester spremljevalni program, ki naslavlja tako pereče problematike v svetu, kot tudi mnoge aktualne in prihajajoče trende.

Do celotnega programa, seznama razstavljavcev, in skratka vsega o letošnji borzi lahko dostopate tukaj.

 

Foto vir: opendestinations.com

  

Iščete dobrega partnerja? Želite sodelovati z nami?

Lanara Consulting d.o.o.

Černigojeva 2,
1000 Ljubljana, Slovenija

Telefon:+386 40 353 065

Email: info@lanaraconsulting.com

Sledite nam