LANARA Consulting bo prisotna na prihajajočih Dnevih slovenskega turizma

 

Od 11. do 13. novembra bo v Ljubljani potekal največji sklop dogodkov na področju turizma v državi. Tokrat bo osrednja tema redesign turizma oz. (fu)turizem prihodnosti. Govorci bodo naše razmišljanje usmerili v prihodnost: kakšen je (fu)turist prihodnosti, kaj si želi ter kakšni bodo koraki sprememb kakovostnega turizma prihodnosti. Če potrebujete dodaten zagon za delo, ga boste na dogodku zagotovo našli, ekipa LANARA Consulting se že veseli novih inspiracij in navdiha.

Na plenarnem delu bo govorniški led prebil arhitekt Boris Podrecca, ki bo navzoče nagovoril predvsem o pomembnosti arhitekture kot destinacijske znamke in individualnih značilnosti vsake destinacije, ki ustvarjajo njeno edinstveno identiteto. Sledil mu bo Guy Bigwood, z besedami o podnebnih spremembah, o  trajnostnem ravnanju in skrbi za naravno okolje ter o tem kako pomembno je za destinacije, da se aktivno prilagajajo, saj le tako ohranjajo svojo privlačnost. V drugem delu zasedanja se bodo iskrile ideje in mnenja o tem kako nam lahko uspe doseči zadan cilj s Strategijo trajnostne rasti slovenskega turizma 2017-2021: da Slovenija postane zelena butična destinacija za zahtevnega obiskovalca. Tekom izvajanja strategije so se pojavili določeni izzivi, ki pa potrebujejo konkretne in realne odgovore, da bo lahko cilj postal realnost.

Znotraj 22. Slovenskega turističnega foruma bo osrednja tema govorcev »Kaj išče (fu)turist in katere digitalne kanale pri tem uporablja«. V drugem delu foruma bomo priča uspešnim primerom dobrih praks redesign-a ponudbe in ustvarjanja dodane vrednosti za potrošnika.

Podrobnejši program si lahko ogledate tukaj.

Foto vir: slovenia.info

  

Iščete dobrega partnerja? Želite sodelovati z nami?

Lanara Consulting d.o.o.

Černigojeva 2,
1000 Ljubljana, Slovenija

Telefon:+386 40 353 065

Email: info@lanaraconsulting.com

Sledite nam