Smart Tourism Marketing&Branding

Tudi pri LANARA Consulting smo obeležili Svetovni dan turizma

 

Pred skoraj 50. leti je 27. septembra Generalna skupščina Svetovne turistične organizacije pri Organizaciji združenih narodov sprejela svoj statut, hkrati pa ta dan sovpada s koncem glavne turistične sezone na severni polobli in njenim začetkom na južni. Zato ni naključje, da se praznovanje svetovnega dneva turizma zgodi ravno na ta dan.

V ekipi LANARA Consulting se tega dne vedno radi spomnimo. Le kako bi lahko pozabili na tako pomemben dan, ko pa so turizem, njegova promocija in razvoj eni izmed ključnih gradnikov delovanja podjetja LANARA Consulting. Letošnje geslo, “TURIZEM IN DELOVNA MESTA - BOLJŠA PRIHODNOST ZA VSE”, spodbuja k aktivnemu razvijanju inovativnih turističnih produktov in 5-zvezdničnih doživetij, ki so avtentična, pristna in predvsem zelo izkustvena. Geslo, ki je pisano na kožo vsem inovatorjem na področju turizma. Omenjena področja so še posebej blizu tudi naši ekipi, saj želimo turističnim ponudnikom pomagati pri izboljševanju kakovosti in prepoznavnosti njihove ponudbe.

Več o poslanici, spodbudah, in tudi kaj je povedal minister za gospodarski razvoj in tehnologijo na temo turizma, si lahko preberete tukaj.

 

Foto vir: youtube.com

 

   
   
Iščete dobrega partnerja? Želite sodelovati z nami?

Lanara Consulting d.o.o.

Černigojeva 2,
1000 Ljubljana, Slovenija

Telefon:+386 40 353 065

Email: info@lanaraconsulting.com

Sledite nam