Praktična izobraževalna delavnica o turističnih doživetjih in zgodbarjenju navdušila

V začetku septembra smo v LANARI Consulting skozi praktično naravnano delavnico »Storytelling – z zgodbo do nepozabnega doživetja in povečanega obiska« popeljali gostince. Predstavili smo najnovejše trende na področju kreiranja doživetij v turizmu in njihovega predstavljanja skozi zgodbe. Udeleženci so z delom na lastnih primerih uspešno postavili zametke svojih kulinaričnih doživetij in zgodb.  

 

Poudarek enodnevne izobraževalne delavnice je bil na pridobitvi praktičnega in uporabnega znanja, ki bo udeležencem pomagalo narediti konkretne korake k učinkovitejšemu trženju njihove ponudbe.

Gostinci so se seznanili z najnovejšimi trendi kreiranja doživetij v turizmu, s posebnostmi kulinaričnih doživetij in navdihujočimi primeri iz prakse. Udeležencem smo razkrili, kako zgodbe navdušijo in privabijo ter zakaj zares delujejo. Pokazali smo lastnosti dobre zgodbe, napake pri kreiranju zgodb ter korake za oblikovanje avtentičnih turističnih zgodb. Udeleženci so se tudi naučili, kako zgodbo učinkovito komunicirati in kakšno vlogo imajo pri tem dobri vizuali.

V drugem delu srečanja smo pokomentirali obstoječe zgodbe udeležencev skozi analizo njihovih spletnih strani. Udeleženci so nato na podlagi vodenih vprašanj oblikovali ogrodja edinstvenih kulinaričnih doživetij in svojih zgodb ter prejeli vsa podporna gradiva za nadaljnje samostojno delo.

Udeleženci so bili nad delavnico navdušeni, kar so ovrednotili v spletnem anketnem vprašalniku po zaključku delavnice. »Delavnica je bila zelo pozitivna in inovativna. Usmerjena je v pravo smer – prodajo, pospeševanje, marketing – za kar mi osebno v največji meri zmanjkuje časa in svežih informacij. Hvala!« 

Iščete dobrega partnerja? Želite sodelovati z nami?

Lanara Consulting d.o.o.

Černigojeva 2,
1000 Ljubljana, Slovenija

Telefon:+386 40 353 065

Email: info@lanaraconsulting.com

Sledite nam